İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Gaziveren köyünde ölümlü kaza

Gaziveren köyünde ölümlü kaza

Gaziveren köyünde meydana gelen kazada Slovak Jan Renco isimli bir kişi hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi: 01/10/15 16:22
okuma süresi: 1 dak.
Gaziveren köyünde ölümlü kaza
A- A A+

Kıbrıs Postası

Gaziveren köyünde meydana gelen trafik kazasında, Güney'den Kuzey'e geçen MAH 366 plakalı motor sürücüsü Slovak kökenli 34 yaşındaki Jan Renco kaza sonrasında yaşamını yitirdi.

Kaza, HN709 plakalı beton mikserinin, Rum plakalı MAH 366 plakalı araçla çarpışması sonucu gerçekleşti.

OLAY NASIL OLDU?

Gaziveren'de İkinci Cadde üzerinde, Cem KEŞEFLİ (E-31), yönetimindeki HN 709 plakalı kamyon (beton mikseri) ile güney istikametinden kuzey istikametine doğru seyrettiği sırada, yolun sol tarafında bulunan ve dalları yol içine uzanan harnup ağacına çarpmamak için yolun sağına geçmesi sonucu, o esnada karşı istikametten gelmekte olan GKRY Bölgesinde sakin Slovakya uyruklu Jan RENCO (E-34) yönetimindeki MAH 369 plaklı motosiklete çarpmıştır. Jan RENCO olay yerinde yaşamını yitirmiştir. HN 709 plakalı kamyon sürücüsü Cem KEŞEFLİ tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.