İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Abdullah, müzakerelere güçlü destek belirtti

Abdullah, müzakerelere güçlü destek belirtti

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, New York temasları kapsamında Umman Sultanlığı Dışişleri Bakanı Yusuf Bin Alawi Bin Abdullah ile bir araya geldi.

Yayın Tarihi: 03/10/15 09:15
okuma süresi: 1 dak.
Abdullah, müzakerelere güçlü destek belirtti
A- A A+

Kıbrıs saatiyle 18.00'de başlayan ve Kıbrıs müzakerelerinde gelinen son aşamanın değerlendirildiği görüşmede Akıncı, Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından gelişen süreci aktardı.

Umman Dışişleri Bakanı Abdullah da, Umman'ın müzakerelerin olumlu ilerlemesi ve çözüme yönelik güçlü desteğini ifade etti.

Umman'ın New York'taki daimi temsilciliğinde yer alan görüşme yaklaşık yarım saat sürdü.

Görüşmede Cumhurbaşkanı Akıncı'ya Sözcüsü Barış Burcu, Özel Kalem Müdürü Cenk Gürçağ ve KKTC New York Temsilcisi Mehmet Dana eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Akıncı, bu gece Kıbrıs saatiyle 21.45'te de BM Binası'nda BM Genel Sekreteri Ban Ki-moon'la bir araya gelecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.