İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Çalışma dairesi müfettişleri Letonya'da İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi'ne katıldı

Çalışma dairesi müfettişleri Letonya'da İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi'ne katıldı

Çalışma Dairesi Müfettişleri, 28-30 Eylül tarihleri arasında; Letonya'da düzenlenen 'İş Sağlığı ve Güvenliği Teftişi ' konulu eğitime katıldı.

Yayın Tarihi: 04/10/15 11:55
okuma süresi: 2 dak.
Çalışma dairesi müfettişleri Letonya'da İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi'ne katıldı
A- A A+

Çalışma Dairesi Müdürlüğü'nde görev alan Çalışma Dairesi Müfettişleri; TAIEX (Teknik Destek ve Bilgi Değişim Mekanizması) müzakereleri kapsamında Avrupa Birliği Komisyonu DG Komşuluk ve Genişleme Müdürlüğü tarafından, 28-30 Eylül tarihleri arasında; Letonya'da düzenlenen 'İş Sağlığı ve Güvenliği Teftişi ' konulu eğitime katıldı.

Çalışma Dairesi müfettişlerinden oluşan heyet ilk gün; Letonya da çalışma hayatını denetleyen Letonya İş Müfettişiliği Merkez Ofisi'ni ziyaret ederek; merkezin yapısı, mevzuatı ve görevleri ; iş kazaları bildirimleri, kaza kayıt formları ve evrakları, iş kazaları kodlama ve veri tabanı oluşturma konusunda Merkez tarafından yapılan kaza vakalarının analizi ve mahkeme uygulamaları hakkında bilgi aldı.

Heyet, ikinci gün Letonya Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nı ziyaret ederek Letonya İş Sağığı ve Güvenliği Sistemi ve özellikle devlet çalışmalarının planlanması hakkında bilgi aldı.

Farklı sektörlerde hizmet veren iş sağlığı ve güvenliği firmaları da ziyaret edilerek; isg uzmanları tarafından yürütülen kaza araştırma ve raporlama uygulamaları hakkında bilgi alındı.

Çalışma Dairesi Müdür Muavini Kemal Beyazın öncülük ettiği heyette; Cansev Yorgancıoğlu, Canev Akal, Ergenç Semerci, Sadi Güneş,Münür Rahvancıoğlu, Mehmet Yavuzhan,Kıymet Tel Güzoğlu ve Şaziye Barış yer aldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.