İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Sibel Siber 17. Eko Gün'e özel olarak davet edildi

Sibel Siber 17. Eko Gün'e özel olarak davet edildi

Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, bu yıl yine Telsim ana sponsorluğunda düzenlenecek 17. Eko Gün öncesinde, Telsim Kurumsal İletişim Kıdemli Müdür Yardımcısı Nil Zorlu Atai ve Eko Gün komitesi ile birlikte, Cumhurbaşkanı Vekili ve Meclis Başkanı Sibel Siber'i özel olarak makamında ziyaret ederek, Eko gün'e davet etti.

Yayın Tarihi: 04/10/15 15:37
okuma süresi: 2 dak.
Sibel Siber 17. Eko Gün'e özel olarak davet edildi
A- A A+

SİBER: "HEYECAN VE IŞILTIYLA DAHA İYİYİ BAŞARACAĞIZ MESAJI VERİLİYOR"

Ziyarette konuşan Cumhurbaşkanı Vekili ve Meclis Başkanı Sibel Siber davet için teşekkür ederek, herkesin ortak istek ve paydada birleşmesi ve gözlerdeki heyecan ve ışıltıyı göstermesini olumlu karşıladığını kaydetti.

Bu heyecan ve ışıltıyla "Daha iyiyi ve güzelini başaracağız" mesajı veren Eko Turizm Derneği üyelerinin geçtiğimiz Eko Gün'de yine çok iyi işler yaptığına işaret eden Siber, kültür, sanat, aidiyet duygularıyla beldeye sahip çıkılacağını ve etkinliğin uluslararası alana da taşınacağına inanç belirtti. "En önemli güven artırıcı önlem, karşılıklı güven ve saygıdır" diyen Siber, emek verilen her şeyin değerli olduğunu ve daha da değerlendiğini kaydetti

SENNAROĞLU; BU MUHTEŞEMLİĞİ DAHA İLERİYE TAŞIMAK İSTİYORUZ

Sennaroğlu ise Kıbrıs kültürüne katkı yapmak ve sahip çıkmak istediklerini söyleyerek, 2007 yılında küçük kitlelere hitap eden Eko Gün'ün bugün 50 bini aşkın ziyaretçisi olduğunu kaydetti ve Siber'i de Eko Gün'e davet etti.

"Bu muhteşemliği daha ileriye taşımak istiyoruz" diyen Sennaroğlu, "Sensiz Bir Kişi Eksiğiz" sloganıyla yapacakları etkinliğe Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis'in yanı sıra eski Rum Yönetimi eski Başkanı Dimitris Hristofyas'ı da davet ettiklerini ve Eko Gün'de dünyaya barış ve sevgi mesajları vermek istediklerini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.