İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Müteahhitler Birliği'nin eylemi devam edecek

Müteahhitler Birliği'nin eylemi devam edecek

Müteahhitler Birliği'nden şok eylem. Birlik üyeleri Şehir Planlama Dairesi önünde şok eylem yapıyor. Konu ile ilgili açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 05/10/15 07:40
okuma süresi: 2 dak.
Müteahhitler Birliği'nin eylemi devam edecek
A- A A+

Uzun süreden beri sorunlarını hükümet yetkililerine anlatarak, kamu ihalelerine katılmama kararı alan Müteahhitler Birliği, geçtiğimiz gün basına açıklama yaparak Şehir Planlama Dairesine ve bağlı olduğu İçişleri ve Çalışma Bakanlığı'na konu sorunların çözümüne yönelik somut adımlar atılana değin eylemlere gideceklerini duyurmuşlardı.

Bu akşam saat 20:00 sularında, Şehir Planlama Dairesi önünde şok eylem başlatan Müteahhitler Birliği, iş araçlarını Şehir Planlama Dairesi ve İçişleri Bakanlığı önüne bırakarak eylemlerini başlattılar.

Birlik Başkanı Cafer Gürcafer bu eylemin sembolik ve uyarı niteliğinde bir eylem olduğuna vurgu yaparak, uzlaşı sağlanmaması halinde eylemlerinin artarak devam edeceğini ifade etti.

Güfcafer ve yönetim kurulu gerçekleştirile eylemle ilgili yarın (5 Ekim) saat 10:00'da KTİMB'de bir basın toplantısı düzenleyecektir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.