İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Akpınar: "Mülteci Üniversitesi açmak riskli bir hareket olur"

Akpınar: "Mülteci Üniversitesi açmak riskli bir hareket olur"

Kıbrıs Üniversiteler Birliği Başkanı Serhat Akpınar, bugün Kıbrıs Postası'nın gündeme taşıdığı Bahçeşehir Üniversitesi'nin Kuzey Kıbrıs'ta mülteci üniversitesi kurma planını değerlendirdi. Akpınar, "Kuzey Kıbrıs'a Mülteci Üniversitesi açmak riskli bir hareket olur. Burası küçük bir ülke, bu gibi faaliyetler dikkatle ele alınmalı" dedi.

Yayın Tarihi: 06/10/15 14:28
okuma süresi: 1 dak.
Akpınar: "Mülteci Üniversitesi açmak riskli bir hareket olur"
A- A A+

Kıbrıs Postası

Genç TV'de Ekonomi Kıbrıs programına konuk olan Kıbrıs Üniversiteler Birliği Başkanı Serhat Akpınar, Kıbrıs Postası'nın gündeme taşıdığı Bahçeşehir Üniversitesi'nin Kuzey Kıbrıs'ta mülteci üniversitesi kurma planını değerlendirdi.

Akpınar, "Toplumsal ve demografik yapıyı düşünmemiz gerekiyor. Burası küçük bir ülke, bu gibi faaliyetler dikkatle ele alınmalı. Büyük bir ülkede böyle bir üniversite kurulması çok normal olabilir. Ama burada böyle bir üniversite doğru olmaz" dedi.

İlgili haber:

Bahçeşehir arka bahçesini seçti: KKTC'ye "Mülteci Üniversitesi"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.