İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Altıner yazdı: "Hükümet, Benli kadar cesur çıkacak mı?"

Altıner yazdı: "Hükümet, Benli kadar cesur çıkacak mı?"

Köşe yazarlarımızdan Gökhan Altıner bugünkü köşe yazısında Türkiye'den gelecek suyun yönetimi konusunu değerlendirdi. Altıner, kurumlarımızın suyu idare edebileceğini ancak buna müsaade edilmeyeceğini ifade etti.

Yayın Tarihi: 07/10/15 08:20
okuma süresi: 1 dak.
Altıner yazdı: "Hükümet, Benli kadar cesur çıkacak mı?"
A- A A+
"İşte gelinen bu noktada ortaya Ankara'nın desteği ile KKTC'yi yöneten Talat, AK Parti'ye sadakatinden şüphe etmediğim Talat, su konusunda , bu sunun işletmesini ne BESKİ'ye verebilir, ne de herhangi bir Kıbrıslı Türk kuruma.

Türkiye'den gelen suyu kesinlikle AK Parti'ye yakın bir özel şirketin işleteceğini düşünüyorum. Kıbrıslı Türkler ahmak değildir, pek ala bunu bizim kurumlarımız da yönetebilir ancak buna müsaade edilmeyecektir, bekleyip yine hep birlikte göreceğiz.

Gerek Talat'ın gerekse Kalyoncu'nun Su'nun işletilmesi konusunda vermek zorunda kalacağı tavizler, Yönetim ile CTP'li belediyeler ve CTP tabanının arasını açacaktır."

Gökhan Altıner'in köşe yazısının tamamını okumak için >>>

Not: Haberi akıllı telefonunuzdan görüntülüyorsanız, tamamını köşe yazarları bölümünden okuyabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.