İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

IMF ve Dünya Bankası çözüme teknik destek verecek!

IMF ve Dünya Bankası çözüme teknik destek verecek!

Dünya Bankası ve Uluslararası Para Fonu (IMF)'nin Kıbrıs Sorununun çözümü için teknik destek vermeye hazır olduğu bildirildi.

Yayın Tarihi: 07/10/15 10:23
okuma süresi: 1 dak.
IMF ve Dünya Bankası çözüme teknik destek verecek!
A- A A+
Haber: Ulaş Barış

Rum Başkanlık müsteşarı Konstantinos Petrides, CNA'ye yaptığı açıklamada Dünya Bankası Avrupa-Asya Bölümü Başkan Yardımcısı Cyril Müller ve IMF Avrupa Departman Direktörü Poul M.Thomsen ile yaptığı görüşmelerin son derece olumlu geçtiğini belirtti.

Petrides "görüşmelerde iki organizasyonun da Kıbrıs sorununun çözümü sonrası nasıl katkı koyacağı konusunda görüş alı-verişinde bulunduk. Ayrıca çözüm sonrası hangi sürdürülebilir ekonomik model izlenerek, kuzey-güney arasında güvenilir bir entegrasyonun nasıl gerçekleştirilir konusunda masaya yatırıldı" diye konuştu.

"Her iki organizasyon da Kıbrıs'taki çözüm fırsatının farkında olduğunu ve destek sağlamak için oldukça istekli olduğunu gözlemledim" diye konuşan Başkanlık Müsteşar, IMF ve Dünya Bankasının ekonomik konularda teknik destek vermeye de hazır olduğunu belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.