İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Özadam: "75 yaşındaki adam dama niçin çıktı biliyor musunuz?"

Özadam: "75 yaşındaki adam dama niçin çıktı biliyor musunuz?"

Köşe yazarlarımızdan Levent Özadam bugünkü köşe yazısında geçtiğimiz gün 'iş kazası'nda hayatını kaybeden 75 yaşındaki Ertuğrul Palaz'ı yazdı.

Yayın Tarihi: 08/10/15 08:09
okuma süresi: 1 dak.
Özadam: "75 yaşındaki adam dama niçin çıktı biliyor musunuz?"
A- A A+

Özadam, "Gönyeli'de önceki gün bir inşaattan düşüp ölümle sonuçlanan acı olay; Bu üzücü haber ilk olarak sosyal medyada yayınlanınca inanılmaz önyargılı yorumlar yapılmıştı! Konu genelde ölüm vakası değil ölen adamın yaşıydı… Dalga geçenler bile oldu! Çalışma izinli olup olmadığını sorgulayanlar da… Çoğuna göre Türkiye'nin bir köşesinden buralara kadar gelmiş ve o müthiş muhalefet yine bildik şikayetlerini yapmaya başlamıştı! Evet 75 yaşındaki Ertuğrul Palaz sabahın köründe inşaatın tepesine ekmek parası için çıkmıştı ama has be has Kıbrıslıydı ve bir hikayesi vardı…"

Levent Özadam'ın köşe yazısının tamamını okumak için >>>

Not: Haberi akıllı telefonunuzdan görüntülüyorsanız, tamamını köşe yazarları bölümünden okuyabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.