İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Dürüst yazdı: "Para yok akıl var"

Dürüst yazdı: "Para yok akıl var"

Köşe yazarlarımızdan Dr. Çiğdem Dürüst bugünkü köşe yazısında IMF ve Dünya Bankası'nın dünkü açıklamasını değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 08/10/15 06:14
okuma süresi: 1 dak.
Dürüst yazdı: "Para yok akıl var"
A- A A+

Dürüst, "Dikkatli okunmasını önermeden geçemedim. "Dünya Bankası ve Uluslararası Para Fonu (IMF)'nin Kıbrıs sorununun çözümü için teknik destek vermeye hazır olduğu bildirildi. " şeklinde verilen haber, Kıbrıs sorununun çözümüne dair parasal katkı sağlamaya hazırlandıkları algısı yaratmış olabilir. Öyle değil! Bir daha göz atar mısınız? "Her iki organizasyon da Kıbrıs'taki çözüm fırsatının farkında olduğunu ve destek sağlamak için oldukça istekli olduğunu gözlemledim" diye konuşan Başkanlık Müsteşar, IMF ve Dünya Bankasının ekonomik konularda teknik destek vermeye de hazır olduğunu belirtti."

Dr. Çiğdem Dürüst'ün köşe yazısının tamamını okumak için >>>

Not: Haberi akıllı telefonunuzdan görüntülüyorsanız, tamamını köşe yazarları bölümünden okuyabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.