İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

KTAMS ve Gardiyanlar Birliği, Lefkoşa Çocuk Yuvası'nı ziyaret etti

KTAMS ve Gardiyanlar Birliği, Lefkoşa Çocuk Yuvası'nı ziyaret etti

Kıbrıs Türk Amme memurları Sendikası (KTAMS) ve Kıbrıs Türk Gardiyanlar Birliği, Lefkoşa Çocuk Yuvası'nı ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 08/10/15 15:11
okuma süresi: 2 dak.
KTAMS ve Gardiyanlar Birliği, Lefkoşa Çocuk Yuvası'nı ziyaret etti
A- A A+

Çocuklara yardımda bulunan sendika ve birlik üyeleri, çocuklarla birlikte yemek yedi.

ÖRS: "İLGİ BEKLİYORUZ"

Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Umure Örs, desteğe ihtiyacı olan çocuklara toplum tarafından daha çok ilgi gösterilmesini beklediklerini söyledi.

Örs, KTAMS ve Gardiyanlar Birliği'nin, önceden çocukların ihtiyaçlarını sorup, sağlaması ve çocukların sosyalleşmesine yönelik hareket etmesinin önemine vurgu yaptı. Örs, bu tür yardımların toplumda genişleyen bir katılımla artmasını diledi.

KAYALI: "DEVAMLI YAPILMALI"

Gardiyanlar Birliği Başkanı Salih Kayalı ise, Gardiyanlar Birliği ve KTAMS olarak 8 Ekim Gardiyanlar Günü'nü bir haftaya yayacak etkinliklerle kutlamak istediklerini ve sosyal sorumluluk çerçevesinde çocuk yuvasını ziyaret ettiklerini açıkladı.

Ziyaretten mutlu olduklarını dile getiren Kayalı, bu tür ziyaretlerin devamlı yapılması gerektiğini ifade etti.

KAPTAN

KTAMS Genel Başkanı Ahmet Kaptan, kan verme kampanyasıyla başlattıkları 8 Ekim etkinlikleri çerçevesinde bugün "çam sakızı, çoban armağanı" türünde bir yardım yaptıklarını dile getirdi.

Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Umure Örs'e teşekkür eden Kaptan, günü vesile ederek bir araya gelerek, çocuklara ilgi ve sevgi göstermenin önemine vurgu yaptı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.