İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Dürüst: "Hedef kötü alışkanlıklardan uzak duran bireyler yetiştirmek"

Dürüst: "Hedef kötü alışkanlıklardan uzak duran bireyler yetiştirmek"

Lefkoşa Sarayönü Lions Kulübü, eğitime yaptıkları katkılara destek talep etmek için Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst'ü ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 08/10/15 16:49
okuma süresi: 2 dak.
Dürüst: "Hedef kötü alışkanlıklardan uzak duran bireyler yetiştirmek"
A- A A+

Bakan Dürüst, hedeflerinin, hayırsever örgütlerle birlikte çalışarak, milletine, vatanına ve anavatanına bağlı bireyler yetiştirmek olduğunu söyledi.

Fatma Sabri Başkanlığındaki Lions Heyeti, Bakan Dürüst'e Kulübün çalışmaları hakkında bilgi aktardı.

Sabri, Lefkoşa Sarayönü Lions Kulübü'nün, özellikle kanser hastalarına, ihtiyaçlılara ve eğitime büyük katkılar yaptığını anlattı.

Sabri, Bakan Dürüst'ten özellikle eğitime yaptıkları katkıların genişletilmesi için destek talep etti.

Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst de, kendisinin de bir Lions üyesi olmasından dolayı, kulübün çabalarını çok iyi bildiğini belirterek, üstlenilen misyona saygı duyduğunu dile getirdi.

"Hedefimiz, güçlü Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti içerisinde, milletine, vatanına ve anavatanına bağlı bireyler yetiştirmektir" diyen Dürüst, Lefkoşa Sarayönü Lions Kulübü'nden, uyuşturucunun başı çektiği kötü alışkanlıklara karşı gençleri koruyucu paneller düzenlemelerini istedi.

Bakan Dürüst, külübün özverili çalışmalarına her zaman için destek vermeye hazır olduğunu belirtti.

Bakan Dürüst'ün, Lefkoşa Sarayönü Lions Kulübü'nü kabulünde, Ulusal Birlik Partisi Mağusa Milletvekilleri Dursun Oğuz ve Erdal Özcenk de hazır bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.