İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Dürüst: "Üniversitelerimiz dünyaya açılan penceremiz"

Dürüst: "Üniversitelerimiz dünyaya açılan penceremiz"

Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, LAÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ali Yükselen ve Uluslararası Üniversiteler Konseyi Başkanı Orhan Hikmet Azizoğlu ile bakanlıkta biraraya geldi.

Yayın Tarihi: 09/10/15 10:51
okuma süresi: 2 dak.
Dürüst: "Üniversitelerimiz dünyaya açılan penceremiz"
A- A A+

Prof. Dr. Mehmet Ali Yükselen, bu yıl Uluslararası Üniversiteler Konseyinin düzenleyeceği yaklaşık 20 farklı ülkeden üniversite rektörlerinin ağırlanacağı toplantının LAÜ'nün ev sahipliğinde yapılacağını, bu toplantıya davet etmek ve detaylı bilgi vermek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Orhan Hikmet Azizoğlu, konseyin kuruluş amacı ve hedeflerini Bakan Dürüst'e aktardı.

KKTC'nin bütün dünyada akademik olarak tanınması, bu topraklarda üniversitlerin gelişimi ile ilgili atılımların aktarılması gerektiğini vurgulayan Azizoğlu, akademik işbirlikleri ve protokollerin yapılacağı bu toplantıların önemine değindi.

Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Uluslararası Üniversiteler Konseyinin ülkemizde bu toplantıyı gerçekleştirmesi ile KKTC dışındaki birçok ülkenin katılacağı organizasyona ev sahipliği yapan LAÜ ve Orhan Hikmet Azizoğlu'na teşekkür etmek istediğini, üniversitlerimizin dünyaya açılan penceremiz olduğunu vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.