İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Eroğlu: "Asrın Projesi'ne muhteşem bir açılış yapacağız"

Eroğlu: "Asrın Projesi'ne muhteşem bir açılış yapacağız"

TC Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, KKTC'ye su temini projesiyle 15- 20 gündür suyun aktarıldığını, uygun görülecek tarihte açılış yapılacağını söyledi.

Yayın Tarihi: 09/10/15 18:09
okuma süresi: 1 dak.
Eroğlu: "Asrın Projesi'ne muhteşem bir açılış yapacağız"
A- A A+

Eroğlu, "Asrın Projesi'ne muhteşem bir açılış yapacağız" dedi.

Eroğlu, Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesindeki toplu temel atma ve açılış töreni sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Orada arıtma tesisi olduğunu anlatan Eroğlu, şöyle devam etti:

"Su hazır şu anda, hatta biz Ala Köprü Barajı'ndan şu anda Geçit Köy Barajı'nı dolduruyoruz. Arıtma tesisine su basıyoruz. Dolayısıyla bütün her şey bitti. Hepsi hazır, uygun görülecek tarihte açılış yapılacak. Asrın projesine muhteşem bir açılış yapacağız. Tamamen öz kaynak ve yerli mühendislerle bu işi başardık. Türkiye bu, Türkiye'nin gücü bu. Eskiden toplu iğneyi dışardan alıyorduk. Şimdi, biz en modern arıtma tesislerini yapıyoruz. Dünyanın en yüksek barajlarını biz yapıyoruz. Ve çok kısa sürede iki tane baraj yaptık. Tamamen yerli teknoloji, yerli mühendis, yerli proje. İşte biz buyuz, dünyada ilk üçe giriyoruz, su konusunda."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.