İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Özgürgün: "Yüce Türk ulusunun başı sağolsun"

Özgürgün: "Yüce Türk ulusunun başı sağolsun"

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, bugün Ankara'da meydana gelen patlamayı gerçekleştirenleri insanlık adına kınadıklarını dile getirerek, "Yüce Türk ulusunun başı sağolsun" dedi.

Yayın Tarihi: 10/10/15 14:27
okuma süresi: 1 dak.
Özgürgün: "Yüce Türk ulusunun başı sağolsun"
A- A A+

UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün yaptığı açıklamada, Anavatan Türkiye Cumhuriyeti'nin birliğine, bütünlüğüne ve huzuruna yönelik terör saldırılarının bir yenisinin bu sabah Ankara tren garında gerçekleştiği ve şuana kadar 30 masum insanın hayatını kaybettiği, 100'ün üzerinde kişinin de yaralandığı haberini üzüntü ile öğrendiklerini" kaydetti.

Gerçekleşen patlamayı şiddetle kınadığını dile getiren Özgürgün, olayda yaşamını yitiren masum insanlara Allahtan rahmet, Türk ulusuna da başsağlığı diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.