İÇ HABERLER
okuma süresi: 4 dak.

Tatar: "Özgürgün parti tarihinde hoş olmayan ifadelerle anılacak"

Tatar: "Özgürgün parti tarihinde hoş olmayan ifadelerle anılacak"

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkan adayı, Lefkoşa Milletvekili Ersin Tatar, " şu andaki Genel Başkan Özgürgün'ün yalanları, yaptığı anti demokratik uygulamalar, diğer genel başkan adaylarına karşı sergilediği düşmanca tavırlar , başarısızlıkları, tabandan kopukluğu ve parti için yeterince çalışmaması dolayısı ile parti tarihinde hiç de hoş olmayan ifadelerle anılacağını" vurguladı.

Yayın Tarihi: 10/10/15 15:29
okuma süresi: 4 dak.
Tatar: "Özgürgün parti tarihinde hoş olmayan ifadelerle anılacak"
A- A A+

Tatar, Özgürgün'ün kendilerine yönelik suçlamalarını yanıtladı ve şunları kaydetti:

" Parti büyüklerimizin, Genel Yönetim Kurulumuzun kurultay sürecindeki tartışmalardan endişe duyulduğunu berliten açıklamalarını dikkate alarak bir süredir yaptığı tüm haksızlıklara, yanlışlıklara ve anti-demokratik uygulamalara karşın şu andaki Genel Başkan Özgürgün'le ilgili demeç vermemeye özen gösteriyorum.

Ancak, Özgürgün'ün Lefke konuşmasında bir UBP Genel Başkan adayına yakışmayacak şekilde suçlamalarda bulunması üzerine bir kez daha kendisine yanıt vermek zorunda kalıyorum.

Bir kez daha vurguluyorum: Hüseyin Özgürgün'ün benim Bakanlık alamayınca Genel Başkan adayı olduğum yönündeki iddiası da kendisine genel seçimlere gidilirken parti genel başkanlığında tek aday olacağına dair söz verdiğim şeklindeki söylemi de yalandır.

Kendisini bir kez daha uyarıyorum: Benim hakkımda doğru konuşmadığı sürece kendisine yalancı demeye devam edeceğim. Kendisinden asla bakanlık istemedim, asla kendisine senin karşına aday olarak çıkmayacağım sözü vermedim.

Özgürgün'ün karşısına adayların çıkmasından rahatsızdır çünkü daha önceki genel başkanlık döneminde de bu parti başkanlığı döneminde de partiye zarar vermiş, hiç bir olumlu katkı yapmamıştır.

Maalesef, Hüseyin Özgürgün, yalanları, yaptığı anti demokratik uygulamalar, diğer genel başkan adaylarına karşı sergilediği düşmanca tavırlar , başarısızlıkları, tabandan kopukluğu ve partimiz için yeterince çalışmaması dolayısı ile parti tarihinde hiç de hoş olmayan ifadelerle anılacaktır.

Özgürgün, hala biz adaylara karşı ötekileştirici, karalayıcı, yalan ifadeler kullanmaktan geri kalmamakta, bizlerle bir araya gelerek kurultayın sağlıklı yapılması, sonuç ne olursa olsun kardeşçe ilişkiler içinde birlikte yürümemizin yolunu açacacağına bizleri dışlamakta, üye listesini bize ve ilçe başkanlarına vermekten kaçınmaktadır.

Hüseyin Özgürgün'ün bu yaptıkları parti için bir devrim değil, partiyi başaşağı devirme, partiyi tahrip edici davranışlardır.

Biz, partiye hakkıyla üye yapılanlara değil, hakkı ve haklı olduğu , yıllarca UBP'ye hizmet ettiği halde bazı kişilerin sırf Hüseyin Özgürgün veya onun yanında yer alan bir kaç adamı istemiyor diye kasten üye yapılmayan insanlarımız olmasına tepki gösteriyor, bunların da listelere dahil edilmesini istiyoruz.

Biz, UBP'nin şaibesiz, sağlıklı bir seçim yapmasını istiyor, bu nedenle bir an önce tüm listelerin adaylar tarafından görülmesini, onaylanmasını ve imzalanmasını talep ediyoruz.

Biz, UBP tabanından gelen şikayetlere, partimize yıllarca hizmet veren insanlardan yükselen isyana kulak veriyor, UBP'nin CTP'nin altında küçük ortak olarak kalmasına, tüm uyumsuzluklara, problemlere rağmen kurultay uğruna yapılanlara ses çıkarılmamasına tepki gösteriyor CTP ile koalisyonun kurultay sonrasında masaya yatırılacağını ve yetkili organlarımızın devam edip etmeyeceğine karar vereceğini söylüyoruz.

Biz, UBP'nin birilerinin yeni siyasi oluşumlar için elini ovuşturmasına neden olacak kadar politikasız, yönetimsiz, projesiz, plansız kalmasını değil, yapacağı atılımlarla Kıbrıs Türk Halkı'nın refah ve mutluluğunu artırmasını, Kıbrıs konusundaki tarihsel duruşunun gereğini yerine getirmesini savunuyoruz.

Ve inanıyor, görüyorum ki halkımız da parti üyelerimiz de Özgürgün'ün her bakımdan başarısız yönetiminin artık sona ermesi noktasında bizimle hem fikirdir."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.