İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Esenyel: "KKTC Turizm Bakanlığı Eğitim Koordinasyon Kurulu önemli bir adım"

Esenyel: "KKTC Turizm Bakanlığı Eğitim Koordinasyon Kurulu önemli bir adım"

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Konaklama Turizm İşletmeciliği Yüksek Okulu Direktörü Yrd.Doç.Dr Ismet Esenyel , Turizm Bakanlığı nezdinde toplanan Üniversiteler arası Koordinasyon kurulunun GAÜ'yü temsil etti.

Yayın Tarihi: 10/10/15 16:16
okuma süresi: 3 dak.
Esenyel: "KKTC Turizm Bakanlığı Eğitim Koordinasyon Kurulu önemli bir adım"
A- A A+

Esenyel; ülke turizmi için çok gerekli ve önemli bir adım olduğunu bildirdirirken, "KKTC Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu ve ekibinin çok heyecanla işe sarıldığını görmek ; bizlere son derece umut ışığı olmuştur" dedi.

Esenyel toplantıyı değerlendirdiği açıklamasının devamında şunları söyledi;

"Sayın Bakanımız geçmiş dönemlerinde doktorluğunun yanında turizm sektörü ile iç içe olmuş ve bu bağlamda söylemleri ve saptamaları ile gerçekten sektörden birisi gibi bizlere tecrübelerini aktarmıştır" dedi.

"Aslında çok önceden başlaması ve atılması gereken adımlardı bunlar ve bizler tüm üniversite temsilcileri apayrı heyecanlar ile bu oluşuma katkı koyacağız.

2016 yılının Türkiye'de KKTC yılı ilan edilmesinin gayreti içerisinde olacaklarını vurgulayan bakan Sucuoğlu " geçmişte ilan edilen ve çok başarılı olamayan konular hakkında daha hassas davranacaklarını ve bunun başarılı olması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini bildirdi."

"Turizm hedefleri çok zor hedefler değil ama böylesine bir eğitim kurulunun çok güçlü bir sinerji oluşturacağını ifade eden Esenyel" yıllardır tüm kurum ve kuruluşların adamızın için mutlak bir iletişim içerisinde olması gerekliliği ve önemini belirttik. Bu adımların atılması bizleri mutlu ederken aslında güzel bir umut ışığı da oluyor. Turizm sektörümüzü ilgilendiren tüm ana başlıkların ele alınacağını ; Turizm imajımızın gelişmesinden, Sektörel bilinçlenmeye ve toplum duyarlılığının artmasına kadar herşey masaya Yatırılacak ama Kanımca ; politize olmamış , herkesin bu güzel ülkeye daha fazla katkı koymanın hedefinde ve hizmet aşkında olması gerekliliğine inandığını belirtiyorum, ülkemiz en güzeline laik" dedi.

"Öncelikli olarak turizm Master gelişim Planının hazırlanması ve ele alınması son derece önem arz eden bir konu. Master Plan'ı Hazırlanması bizlere önemli bir Kılavuz olacaktır ; bu uğurda atılacak hertürlü önemli adıma bizler hem üniversiteler , hem de Şahıs olarak her zaman katkı koymaya hazırız" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.