İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

KTOEÖS: "Yüreğimize kan damlıyor"

KTOEÖS: "Yüreğimize kan damlıyor"

Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası resmi Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamayla Ankara'da yapılan terör saldırısını kınadı. Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 10/10/15 20:04
okuma süresi: 1 dak.
KTOEÖS: "Yüreğimize kan damlıyor"
A- A A+

Ankara'daki Barış Mitingini kana gölüne döndüren hain, terör saldırısını şiddetle kınarız.

Barışçıl gösteri hakkını kullanan dost kardeş örgütlerimiz DİSK,KESK, EĞİTİM SEN ve üyelerinin de aralarında bulunduğu yüzlerce yaralıya acil şifalar, vefat eden onlarca masum insana baş sağlığı, geride kalanlara sabırlar dileriz..

BARIŞI, DEMOKRASİYİ,İNSAN HAKLARINI ve İnsani tüm değerleri yok etmeye çalışan alçakça yapılan her türlü kafatasçı terör saldırısını bir kez daha lanetliyoruz. İnsan onurunu, umudunu, direncini kıramayacaklardır. Dost sendikalarımızın, onların üyelerinin, saldırıya uğrayan tüm katılımcıların, onların yakınlarının acılarını paylaşır, kara bulutların üzerinde parlayan güneşin yok edilemeyeceğini hatırlatırız.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.