İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Dağlı: "'İstimlak sorunu' haberi külliyen yalan"

Dağlı: "'İstimlak sorunu' haberi külliyen yalan"

Mağusa İnisiyatifi Sözcüsü Okan Dağlı, bugün Kıbrıs Postası'nda yayımlanan "Derinya'da şimdi de istimlak sorunu" adlı haber ile ilgili bizlere ulaşarak, haberin tamamen yalan olduğunu bildirdi.

Yayın Tarihi: 21/11/15 11:19
okuma süresi: 1 dak.
Dağlı: "'İstimlak sorunu' haberi külliyen yalan"
A- A A+
Kıbrıs Postası – Ulaş Barış

Dağlı, konu ile ilgili Kıbrıs Postası'na yaptığı açıklamada, haberin külliyen yalan olduğunu iddia ederek, haberin Türk tarafının Rum tarafını suçlamak için uydurduğu bir yalan olduğunu belirtti.

Dağlı, kendisinin Derinya Belediye Başkanı ile konuştuğunu, 1974'ten beri yolun açık olduğunu ve herhangi bir istimlak sorununun olmadığının kendisine bildirildiğini belirtti.

Dağlı, yolun Vahit Güneri Caddesi diye anıldığını da belirterek, istimlak için yol genişletme olması gerektiğini ve Rum tarafında öyle bir sorun olmadığını bildirdi.

Dağlı, KKTC yetkililerine de seslenerek, "kendi üzerinize düşen bir an önce yapın" dedi.

İlgili haber:

Derinya'da şimdi de 'istimlak' sorunu

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.