İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Elcil: "Ekonomik paketlerle Türkiye Cumhuriyeti'ne bağımlılık her geçen gün artırılıyor"

Elcil: "Ekonomik paketlerle Türkiye Cumhuriyeti'ne bağımlılık her geçen gün artırılıyor"

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) Genel Sekreteri Şener Elcil, ekonomik paketlerle Türkiye Cumhuriyeti'ne bağımlılığın her geçen gün artırıldığını savunarak, "Bu politikalar üretenlerin battığı bir rejim yarattı. Yıkımın boyutları büyüyor" dedi.

Yayın Tarihi: 24/11/15 11:48
okuma süresi: 2 dak.
Elcil: "Ekonomik paketlerle Türkiye Cumhuriyeti'ne bağımlılık her geçen gün artırılıyor"
A- A A+

Hükümetin Türkiye Cumhuriyeti ile imzalayacağı ekonomik paketin içeriği konusunda Maliye Bakanlığı'ndan acilen açıklama beklediklerini söyleyen Elcil, "İmzalamak için can attığınız paket neler içeriyor? Pakette tüm maaşlardan kesintiye gidilmesi ve bankalardaki mevduatların tıraşlanması da var mı?" diye sordu.

Yazılı bir açıklama yapan KTÖS Genel Sekreteri Şener Elcil, Maliye Bakanı Birikim Özgür'ün "ekonomik paketle ilgili protokol imzalanmazsa batarız" şeklinde bir açıklaması olduğunu savunarak, bunu eleştirdi.

"BİRİKİM ÖZGÜR BİLMESİNE RAĞMEN…"

Elcil, "Birikim Özgür adamızın kuzeyinin 1974'te Türkiye'nin garantörlük sorumluluğunun dışında işgal edildiğini bilmesine rağmen 'Paketi imzalamazsak batarız' diye hükümetçilik oyununa uygun açıklama yapıyor" iddiasında bulundu.

"BU DÜZENİN DEĞİŞMESİ ŞARTTIR"

Türkiye hükümetlerinin rejimine karşı çıkanların "parayı keserim" şeklindeki tehditlerle susturulduğunu da öne süren Elcil, "TC'ye bağımlılığın arttığı bu düzenin değişmesi şarttır" dedi.

CTP-UBP hükümetini "rejim bekçisi" olmakla suçlayan Elcil, "Her şeyin bedelini çalışanlara ve halka ödetme anlayışı taşıyan ekonomi paketin uygulanmasının peşindedirler" ifadesine yer verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.