İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

"Su konusundaki" iddialar yalanladı

"Su konusundaki" iddialar yalanlandı..

Cumhurbaşkanlığı kaynakları Türkiye kaynaklı bir internet sitesinde yazan bir köşe yazarının, Sinirlioğlu'nun Dişişleri Bakanı olarak KKTC'ye geldiği Eylül ayı başında Cumhurbaşkanı Akıncı'ya "su konusunda anlaşmazlık çözülmezse suyun KKTC'ye verilmeyeceğini bildirdiği" yönündeki iddiayı kesin bir dille yalanladı.

Yayın Tarihi: 25/11/15 13:34
okuma süresi: 2 dak.
"Su konusundaki" iddialar yalanlandı..
A- A A+

Kıbrıs Postası - Vatan MEHMET

Cumhurbaşkanlığı kaynakları Türkiye kaynaklı bir internet sitesinde yazan bir köşe yazarının, Feridun Sinirlioğlu'nun Dışişleri Bakanı olarak KKTC'ye geldiği Eylül ayı başında Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya "su konusunda anlaşmazlık çözülmezse suyun KKTC'ye verilmeyeceğini bildirdiği" yönündeki iddiayı kesin bir dille yalanladı.

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, dönemin Dışişleri Bakanı Sinirlioğlu ile Cumhurbaşkanının Kıbrıs konusunu ele aldıklarını, bunun dışında su konusu gibi her hangi bir konuya temas dahi etmediklerini ifade etti.

Bazı ziyaretlerde su konusunun çok yüzeysel olarak geçtiğini ancak Cumhurbaşkanının makamı gereği detaylara girmediği ve konunun hükümetin uhdesinde olduğuna işaret ettiği öğrenildi.

T24 yazarı Metin Münir, bugünkü köşe yazısında Sinirlioğlu'nun, Eylül ayı başında KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı ile yaptığı görüşmede su konusunda "anlaşmazlık çözülmezse suyun verilmeyeceğini" bildirdiğini iddia etmişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.