İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Başbakan Kalyoncu, Çavuşoğlu'nu kabul etti

Başbakan Kalyoncu, Çavuşoğlu'nu kabul etti

Başbakan Ömer Kalyoncu, günü birlik ziyaret için ülkede bulunan Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu kabul etti.

Yayın Tarihi: 26/11/15 12:27
okuma süresi: 1 dak.
Başbakan Kalyoncu, Çavuşoğlu'nu kabul etti
A- A A+

Başbakanlık'ta yer alan görüşmede, Çavuşoğlu'na Dışişleri Bakanı Emine Çolak ile Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay eşlik etti.

Çavuşoğlu, görüşmede Başbakan Kalyoncu'ya Türkiye'deki yeni hükümet çalışmaları ve süreçle ilgili bilgi verdi, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun selamlarını iletti.

Çavuşoğlu, Türkiye ile KKTC arasında güzel bir geleneğin bulunduğunu, ilk ziyaretlerin karşılıklı yapıldığına işaret ederek, Dışişleri Bakanı Çolak ile müzakere süreci ve ikili ilişkilerin nasıl geliştirilebileceği ve güçlendirilebileceği konularında görüştüklerini anlattı.

Dışişleri Bakanlığı'nda yapılan bilişim ve e-arşiv projesini de incelediklerini söyleyen Çavuşoğlu, ilk etabın tamamlandığını, yakında Kalyoncu'nun da ziyaretine uygun hale geleceğini kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.