İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanlar Konseyi toplantısı KKTC'de yapılıyor

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanlar Konseyi toplantısı KKTC’de yapılıyor

Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun 49. Başkanlar Konseyi Toplantısı 30 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında KKTC'de yapılacak.

Yayın Tarihi: 26/11/15 17:45
okuma süresi: 2 dak.
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanlar Konseyi toplantısı KKTC’de yapılıyor
A- A A+

Kıbrıs Türk Gazeteciler Cemiyeti'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinlikte Federasyon'un Türkiye genelinde örgütlü tüm gazeteciler cemiyetleri başkanlar düzeyinde temsil edilecek.

Gazeteciler Cemiyeti'nden yapılan açıklamada konsey toplantısıyla birlikte Kıbrıs Türk Gazeteciler Cemiyeti'nin 54. kuruluş yıldönümünün de kutlanacağı kaydedildi.

Açıklamada, 30 Kasım Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı tarafından kabul edilecek heyet üyelerinin, Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) işbirliğinde gerçekleştirilecek etkinliklerine de yer verildi.

Buna göre, 1 Aralık Salı günü saat 10.30'da "Türk-Yunan İlişkileri ve Kıbrıs Sorunu" başlıklı panel Lefkoşa'da Kıbrıs Amerikan Üniversitesi'nde (KAÜ) gerçekleşecek.

Aynı gün saat 20.00'de Kıbrıs Türk Gazeteciler Cemiyeti'nin 54. Kuruluş yıldönümü resepsiyonu yer alacak.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanlar Konseyi üyelerinin de katılımıyla gerçekleşecek resepsiyon Merit Crystal Cove Otel'de yapılacak.

Gazeteciler Cemiyeti'ne ve Kıbrıs Türk basınına bugüne kadar emeği geçenlere plaket takdiminin de yer alacağı gecede, Ediz Onay ve Grup Boğaziçi ile GAÜ Dans Grubu sahne alacak.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanlar Konseyi Toplantısı ise 2 Aralık Çarşamba günü saat 10.00'da GAÜ Senato Kongre Salonu'nda yapılacak.

Aynı gün saat 16.00'da Federasyon ve GAÜ arasında bir işbirliği protokolü de imzalanacak.

Gazeteciler Cemiyeti'nden yapılan açıklamada, 54. Yıl Resepsiyonu ile tüm etkinliklere üyeler davet edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.