İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Sakarya Müteahhitler Birliği, KTİMB'yi ziyaret etti

Sakarya Müteahhitler Birliği, KTİMB'yi ziyaret etti

Sakarya Müteahhitler Birliği Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği'ni ziyaret etti. Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Kadir Savaş ve beraberinde bir heyet bugün saat 11:00'de KTİMB Başkanı ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 27/11/15 15:53
okuma süresi: 1 dak.
Sakarya Müteahhitler Birliği, KTİMB'yi ziyaret etti
A- A A+

Ziyaretten ve gördüğü ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Savaş, ziyaretlerinin Kıbrıs'ta işbirliklerinin gelişmesi ve güçlendirilmesi amacı ile büyük önem taşıdığını söyledi.

KTİMB Cafer Gürcafer ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, müteahhitlerin içindeki mevcut durumu değerlendirerek, birliğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Türkiye ile ilişkilerin geliştirilmesinin önemine vurgu yapan Gürcafer, ilişkilerin gelişmesi ile ekonominin de gelişebileceğini ve ekmek parası kazanılmasının daha kolay olabileceğine değindi. Önümüzdeki süreci değerlendiren Gürcafer, çözüme çok yakın olduğumuza vurgu yaparak, bu süreçte ciddi gelişmeler olacağına dikkati çekti.

Verimli geçen toplantı sonunda Gürcafer'e yöresel hediyelerini takdim eden Savaş, beraberindeki heyetle bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.