İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

EL-SEN, sendikal eğitim çalışması düzenleyecek

EL-SEN, sendikal eğitim çalışması düzenleyecek

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (EL-SEN),hafta sonu üyelerine yönelik eğitim çalışması düzenleyecek.

Yayın Tarihi: 27/11/15 16:40
okuma süresi: 1 dak.
EL-SEN, sendikal eğitim çalışması düzenleyecek
A- A A+

El-Sen Basın Yayın ve Propaganda Sekreteri Mustafa Uysal'ın açıklamasına göre Dome Otel'de düzenlenecek eğitim çalışmasına TÜRK-SEN Genel Başkanı Arslan Bıçaklı, EL-SEN Genel Sekreteri Toprak Altay, Doç. Dr. Erdal Güryay, Hasan Sarıca ile Hukukçu Ürün Solyalı eğitmen olarak katılacak.

Açıklamaya göre eğitim çalışmasında "TÜRK-SEN'in Mücadele Perspektifleri", "Özelleştirme Nedir? Niçin KIB-TEK Özerk Olmalıdır?", "Özerkleşme Yasa Tasarısı", "Eğitim Nedir ve Niçin Gereklidir", "Sendikal Eğitimin Önemi ve Rolü", "EL-SEN ve Sendikal Mücadelemiz", "Demokrasi ve Sivil Toplum Örgütlerinin Önemi ve Sendikalar", "Sendika Nedir? Niye Sendikalaşma? Üyelerin Görevleri?", "Ekonomi ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Ekonomideki Yeri ve Rolü" ile "Toplu İş Sözleşmesi, Grev ve Referandum Yasası ile İş Yasası" konuları irdelenecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.