İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

DİN GÖR-SEN yarın başbakanlık önünde eylem yapacak

DİN GÖR-SEN yarın başbakanlık önünde eylem yapacak

DİN GÖR-SEN bugün yazılı bir açıklama yaparak, Din İşleri Dairesi yasasının değişmesi, güncellenmesi için yaptıkları girişimlerin sonuçsuz kalması neticesinde yarın yine saat 10:00'da Başbakanlık önünde din görevlilerinin katılacağı bir eylem gerçekleştireceklerini açıkladı. Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 29/11/15 15:55
okuma süresi: 2 dak.
DİN GÖR-SEN yarın başbakanlık önünde eylem yapacak
A- A A+

"Din İşleri Dairesi yasasının değişmesi, güncellenmesi için yaptığımız girişimlerin sonuçsuz kalması neticesinde 25 Kasım da eyleme gitmiştik.

30 Kasım 2015 Pazartesi günü yarın saat 10.00'da Başbakanlık önünde aynı maksatla Din Görevlilerinin katılacağı yeni bir eylemimiz olacaktır.

Geçen hafta yaptığımız eylemde, büyük emekle hazır hale getirdiğimiz Din İşleri Dairesi yasasının, ivedilikle meclise sunulması için hükümet tarafından adım atılmadığı, tarihlendirme verilmediği takdirde çadır eylemine başlanacağına dikkat çekmiştik.

Bugüne kadar yetkililerden konuya ilişkin adım atılmamış ve bizleri Başbakanlık önünde çadır kurmaya mecbur bırakmışlardır. Yarın yapacağımız eylemde, yine yetkililer duyarsız kalırsa,hazırlanan değişiklik yasa tasarısıMeclise sunuluncaya kadar Başbakanlık önünde kurulacak çadırda bekleyeceğimizi belirtmek isterim.

Yarın hükümet yetkililerinin konuya duyarlılık göstereceği, bizleri çadır eylemine mecbur bırakmayacağı, taleplerimizin karşılanması hususunda adam atacağı yönündeki beklenti ve ümidimizi korumaya devam ediyoruz."

Süleyman Çakır

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.