İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

"Kıbrıs sorununu çözebilirsek AB üyeliği bir rüya olmayacak"

"Kıbrıs sorununu çözebilirsek AB üyeliği bir rüya olmayacak"

Türkiye Başbakanı Ahmet Davutoğlu, Kıbrıs sorununun çözülmesi halinde Türkiye'nin AB üyeliğinin bir rüya olmayacağını söyledi.

Yayın Tarihi: 30/11/15 10:33
okuma süresi: 1 dak.
"Kıbrıs sorununu çözebilirsek AB üyeliği bir rüya olmayacak"
A- A A+

Davutoğlu, AB-Türkiye Zirvesi'nin ardından AB Konseyi Başkanı Donald Tusk ve AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker ile ortak basın toplantısı düzenledi.

Başbakan Davutoğlu, Kıbrıs'ta kapsamlı çözüm müzakerelerine de değinerek "Önümüzdeki aylarda Kıbrıs sorununu çözebilirsek, ki müzakereler oldukça iyi gidiyor, Türkiye'nin AB üyeliği bir rüya olmayacak" ifadesini kullandı.

JUNCKER: "DANS İÇİN İKİ KİŞİ LAZIM"

Öte yandan AB Komisyonu Başkanı Jean Claude Juncker de konuşmasında Kıbrıs konusuna değinerek, Kıbrıs'ta bir anlaşmanın, önümüzdeki aylarda atılacak önemli bir adım olacağını söyledi.

Cyprus Mail'in haberine göre, Kıbrıs'ı ziyaret ettiği temmuz ayından bu yana anlaşma konusunda iyimser olduğunu vurgulayan Juncker, "Gelişmeler doğru yönde oluyor ve bundan dolayı minnettarız ancak dans, tango için 2 kişi lazım" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.