İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

DİN GÖR-SEN eylemine son verildi

DİN GÖR-SEN eylemine son verildi

DİN GÖR-SEN'in Başbakanlık önünde gerçekleştirdiği eylem sonrasında sendika yetkilileri ile Başbakan Ömer Kalyoncu ile bir görüştü. Görüşmede Kalyoncu'nun Din İşleri Dairesi Değişiklik Yasa Tasarısı'nın bir ay içerisinde Mecliste görüşülmek üzere ivedilik verileceği sözünü vermesi üzerine eyleme son verildi.

Yayın Tarihi: 30/11/15 16:51
okuma süresi: 1 dak.
DİN GÖR-SEN eylemine son verildi
A- A A+

Görüşmeye, Hür-İş Federasyonu adına Kamu-İş Başkanı Sami Dilek, Din Görevlileri Sendikası (Din Gör-Sen) Başkanı Süleyman Çakır ve Din Görevlileri Birliği (Din Gör-Bir) Başkanı Fahrettin Öğdü katıldı.

Görüşme sonucunda Başbakan Kalyoncu, hazırladığımız Din İşleri Dairesi Değişiklik Yasa Tasarısını, bir ay içerisinde Mecliste görüşülmek üzere ivedilik verileceğini, bu konuda söz verdiğini belirtildi.

DİN GÖR-SEN'den yapılan açıklamada "Sayın Başbakanımızın verdiği bu söz, bizlerce tatmin edici bulunmuş ve verilen bu söz üzerine Başbakanlık önünde yapılması kararlaştırılan çadır eylemine son verilmiş, eylemler bir ay süreyle askıya alınmıştır" denildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.