İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Erhürman, Polis Nakil Tüzüğü'nü duyurdu

Erhürman, Polis Nakil Tüzüğü'nü duyurdu

CTP-BG Genel Sekreteri, Milletvekili Tufan Erhürman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Polis Nakil Tüzüğü konusundaki sorunların önemli ölçüde giderildiğini duyurdu.

Yayın Tarihi: 01/12/15 11:57
okuma süresi: 1 dak.
Erhürman, Polis Nakil Tüzüğü'nü duyurdu
A- A A+

Kıbrıs Postası – Meryem Ekinci / Sosyal medya

CTP-BG Genel Sekreteri, Milletvekili Tufan Erhürman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Polis Nakil Tüzüğü konusundaki sorunların, PGM ve Başbakanlığın çalışmaları sonucunda önemli ölçüde giderildiğini, polislerin ikamet yerleri odaklı nakillerine başlanmasının teşkilatte huzuru ve motivasyonu artırdığını bildirdi.

Erhürman şöyle yazdı:

"Polis Nakil Tüzüğü konusunda yıllardır yaşanan sorunlar Polis Genel Müdürlüğümüzün ve Başbakanlığımızın kararlı ve titiz çalışmaları sonucunda önemli ölçüde giderildi. Polislerimiz yavaş yavaş ikamet yerlerine doğru nakledilmeye başlandı. Polislerimizle yaptığımız görüşmeler bu değişikliğin Teşkilat içinde huzuru ve motivasyonu artırdığını gösteriyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.