İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

"Engelsiz Bilişim Günleri" düzenleniyor

"Engelsiz Bilişim Günleri" düzenleniyor

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ev sahipliğinde, 10 -11 Aralık tarihlerinde YDÜ Kütüphane Büyük Salon' da "Engelsiz Bilişim Günleri" düzenleniyor.

Yayın Tarihi: 01/12/15 13:55
okuma süresi: 1 dak.
"Engelsiz Bilişim Günleri" düzenleniyor
A- A A+

YDÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre engelli yurttaşların teknoloji kullanımından, istihdam fırsatlarına kadar pek çok konunun tartışılacağı "Engelsiz Bilişim Günleri"nde, "Çocuklar Yaşadıklarından Öğrenirler" isimli çalıştay da gerçekleştirilecek.

Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu ile YDÜ KKTC Engelsiz Bilişim Platformu iş birliğinde düzenlenen etkinliğin organizasyonu YDÜ Center of Excellence'e bağlı Toplumsal Araştırma ve Geliştirme Merkezi'nce yapılacak. Etkinlik Kuzey Kıbrıs Turkcell ana sponsorluğunda düzenlenecek.

Yakın Doğu Üniversitesi Centre of Excellence Başkanı Prof. Dr. Nedime Serakıncı bu yıl üçüncüsü düzenlenecek etkinlik çerçevesinde bilişimde engelleri kaldırma adına ilgili tüm kurum ve kuruşları katılımcıları bir kez daha ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederken platformun kurulduğu günden bugüne faaliyetlerine değindi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.