İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Fellahoğlu: "Yenierenköy LTB'nin kötü bir örneği gibi"

Fellahoğlu: "Yenierenköy LTB'nin kötü bir örneği gibi"

LTB Eski Başkanı Kadri Fellahoğlu, "personelin sosyal güvencesiz çalıştırıldığı ve maaşlarını alamadığı" gerekçesiyle süresiz grevde olan Yenierenköy Belediyesi'ni Lefkoşa Türk Belediyesi'ne benzetti. Fellahoğlu, "Yenierenköy Belediyesi de LTB'nin kötü bir örneği gibiydi, orada da popülizm ve kötü yönetim vardı" dedi.

Yayın Tarihi: 01/12/15 14:00
okuma süresi: 2 dak.
Fellahoğlu: "Yenierenköy LTB'nin kötü bir örneği gibi"
A- A A+

Kıbrıs Postası – Filiz Seyis

Ada TV'de Gözde Akben'in hazırlayıp sunduğu Günaydın Ada programına konuk olan LTB Eski Başkanı Kadri Fellahoğlu, gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi.

"Güney'deki kafa yapısı Ortadoğu yapısında"

Kıbrıs sorunu konusunda konuşan Fellahoğlu, bu konuda Türkiye'nin yaklaşımını gerçekçi bulduğunu ve desteklediğini ifade etti.

Güney Kıbrıs'ın yıllardır AB üyesi olmasına rağmen Avrupalı olamamakla suçlayan Fellahoğlu, "Kafa yapısı hala Ortadoğu yapısında..." dedi.

"Sağ zihniyet birleşti, bir adam buldu ve şehrin belediyesini mahvetti"

Mali sorunlar nedeniyle süresiz grevde olan Yenierenköy Belediyesi'ni LTB'nin kötü bir örneği olarak nitelendiren Fellahoğlu, burada da bir zamanlar LTB'de olduğu gibi popülizm ve kötü yönetimin hâkim olduğunu kaydetti. Fellahoğlu, Yenierenköy'deki sorunun çözümünün personel giderinde azaltma olması gerektiğini söyledi.

Fellahoğlu, LTB'de Cemal Bulutoğluları dönemini ima ederek "Zamanında sağ zihniyet birleşti, bir adam buldu ve popülizm yaptı. Bu şehrin belediyesini mahvetti" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.