İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

SOS Çocuk Köyü yararına Lefkoşa bisiklet gezisi

SOS Çocuk Köyü yararına Lefkoşa bisiklet gezisi

Gençlik Dairesi , tüm geliri SOS Çocukköyü Derneği'ne bağışlanacak olan bir bisiklet turu düzenliyor.

Yayın Tarihi: 02/12/15 07:42
okuma süresi: 2 dak.
SOS Çocuk Köyü yararına Lefkoşa bisiklet gezisi
A- A A+

Lefkoşa Türk Belediyesi, KKTC Bisiklet Federasyonu, MR.Pound, Hediyem Su ve Onbaşı İşletmeleri Limited'in de sponsor olduğu Lefkoşa Bisiklet Gezi'si , 05 Aralık Cumartesi SOS Çocuk Köyü önünden başlayarak yine SOS Çocuk Köyü önünde son bulacak.

SOS Çocukköyü Derneği'nden yapılan açıklamada katılımcıların 5 Aralık Cumartesi günü 13.00 ve 14.00 saatleri arasında 20 TL ödeyerek kayıt yaptırabilecekleri, bisikleti olmayan katılımcılara ek bir ücret karşılığı bisiklet kiralanabileceği belirtildi.

Dr Fazıl Küçük Bulvarı'nda yer alan SOS Köyü'nden başlayan parkur Dereboyu'na kadar devam ederek Kızılbaş güzerhahından tekrar Bulvar'a bağlanarak son bulacak.

Yapılan duyuruda 15 yaşından küçük katılımcıların, geziye ailelerinden bir yetişkinle katılmasının zorunlu olduğu belirtilirken, gezi sonunda yapılacak çekilişte bir de bisiklet hediyesinin olduğu duyruldu.

14.30 başlayacak bisiklet gezisinin tüm geliri SOS Çocuköyü Derneği'ne bağışlanacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.