İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Hükümet AKSA'ya boyun eğdi

Hükümet AKSA'ya boyun eğdi

AKSA elektrikleri keserim diye tehdit edince, hükümet boyun eğdi ve yasak yakıta bir kez daha son kez diyerek izin verdi.

Yayın Tarihi: 14/01/16 16:18
okuma süresi: 1 dak.
Hükümet AKSA'ya boyun eğdi
A- A A+
Kıbrıs Postası Özel

AKSA'nın limana dayadığı ve ilgili Bakan Erkut Şahali'nin "kesinlikle giremez" dediği yüzde 3,5 kükürt içeren yakıt yüklü gemi, Bakanlar Kurulu kararıyla yeniden boşaltma izni verdi.

AKSA'nın gün içerisinde elektrik üretimini durduracağız tehdidine boyun eğen hükümet, acil toplanarak yasakladığı yakıtın ithaline izin verdi.

Bunun bir defaya mahsus olmak üzere verildiği belirtilirken, Bakanlar Kurulu yasak yakıt ithali anlamında bir kez daha "SON KEZ" vakası yaşadı.

Alınan karara göre, AKSA ile KIB-TEK arasındaki sözleşmeye dayanarak, AKSA bundan sonra yüzde 1 Kükürt içeren yakıt getirecek ancak, fiyat farkını KIB-TEK ödeyecek.

İlgili haber:

Elektrikte kırmızı alarm

Dönüşümlü elektrik kesintisine gidiliyor

Yasak kükürt dolu AKSA gemisi limana yanaştı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.