İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Kamu Görevlileri Yasa Tasarısı görüşüldü

Kamu Görevlileri Yasa Tasarısı görüşüldü

Cumhuriyet Meclisi, İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi, Kamu Görevlileri Yasa Tasarısı'nı görüştü.

Yayın Tarihi: 05/02/16 17:35
okuma süresi: 1 dak.
Kamu Görevlileri Yasa Tasarısı görüşüldü
A- A A+

Cumhuriyet Meclisi Başkanlığı'ndan verilen bilgiye göre, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi bugün saat 10:00'da Cumhuriyetçi Türk Partisi Milletvekili Dr. Ahmet Gülle başkanlığında toplandı. Komite, "Kamu Görevlileri Yasa Tasarısı" ile ilgili çalışmalarını bir sonraki toplantıda ele almaya devam edecek.

Komite toplantısına davetli olarak, KKTC Başbakanlığı, Maliye Bakanlığı, Kamu Hizmeti Komisyonu ve Avrupa Birliği Koordinasyon Merkezi'nden yetkililer katıldı.

İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi toplantısında, Komite Başkan Vekili Demokrat Parti Ulusal Güçler Milletvekili Menteş Gündüz, CTP Milletvekili Dr. Hüseyin Erçal, Ulusal Birlik Partisi Milletvekili Dr. Ahmet Kaşif ve Dr. Esat Ergün Serdaroğlu yer aldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.