İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

AB Burs Programı başlıyor

AB Burs Programı başlıyor

Avrupa Komisyonu, Avrupa Birliği Burs Programı'nın, 8 Şubat Pazartesi günü başlayacağını bildirdi.

Yayın Tarihi: 05/02/16 17:36
okuma süresi: 2 dak.
AB Burs Programı başlıyor
A- A A+

Avrupa Komisyonu'ndan verilen bilgiye göre, "Kıbrıs Türk toplumuna yönelik AB Mali Yardım Programı" altında finanse edilen "2016/17 Akademik Yılı için Kıbrıs Türk toplumuna yönelik Avrupa Birliği Burs Programı" başlıyor.

8 Şubat Pazartesi gününden itibaren kılavuz ve başvuru formları www.abburs.eu web sayfasında yer alacak. Başvurular için son tarih 28 Mart Pazartesi olacak.

Başvurular; "British Council AB Burs Programı Ofisi, 7, Şht. Üsteğmen Ünal Genç Sok., Marmara Bölgesi, Lefkoşa." adresine teslim edilecek.

AB Burs Programı; Kıbrıs Türk toplumunu Avrupa Birliği'ne yakınlaştırma hedefi doğrultusunda 2016/17 Akademik Yılı için Kıbrıslı Türk öğrencilere, mezunlara ve profesyonellere AB ülkelerinden herhangi birinde eğitim görmek, kurs programına katılmak, araştırma veya stajyerlik yapmak için burs imkanı sağlayacak.

Avrupa Komisyonu, 2007 ve 2015 yılları arasında 900'ün üzerinde Kıbrıslı Türk lisans ve lisansüstü öğrencilere ve profesyonellere toplamda 12 milyon Euro değerinde burs sağladı. AB Burs Programı, Avrupa Komisyonu adına British Council tarafından yürütülecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.