İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Patates alanları için itiraz süresi uzatıldı

Patates alanları için itiraz süresi uzatıldı

Genel Tarım Sigortası Fonu, patates alanları için itiraz süresini 12 Şubat'a kadar uzattı.

Yayın Tarihi: 05/02/16 18:26
okuma süresi: 2 dak.
Patates alanları için itiraz süresi uzatıldı
A- A A+

Genel Tarım Sigortası Fonu'ndan yapılan açıklamada, 2015 sonbahar patates üretim döneminde Fon'a beyan edilen sonbahar patates alanları için açılan itiraz süresinin bugün dolduğu, ancak üreticilerin gereken belgeleri tamamlayamaması nedeniyle, itiraz süresinin 12 Şubat mesai bitimine kadar uzatıldığı belirtildi.

İtirazların Lefkoşa'da Genel Tarım Sigortası Fonu'na yapılması gerektiği kaydedilen açıklamada, itiraz şeklinin askı listelerinde anlatıldığı belirtildi.

Askı listeleri ile ilgili itiraz edilmemesi halinde askı listelerindeki bulguların doğru kabul edileceği, komite tarafından patates ekim alanı olarak saptanan parsellerin 2015–2016 üretim yılında münavebe yapılmış alan olarak kabul edileceği ve tahıl ekilmesi halinde gübre kullanma mecburiyeti aranmayacağı ifade edildi.

Askıya alınan, 2015 sonbahar patates üretimi yapılan köyler; Gazimağusa'da Mağusa, İncirli, Beyarmudu, Akdoğan, Düzce, Türkmenköy, Güvercinlik, Yıldırım, Köprülü, Akova, Çayönü ve Kuzucuk; İskele'de Derince, Yeşilköy, Yenierenköy, Boğaziçi ve Boltaşlı; Güzelyurt'ta Güzelyurt, Bostancı, Aydınköy, Güneşköy, Kutrafa, Şahinler, Zümrütköy, Gaziveren, Yeşilyurt, Taşpınar, Akçay, Doğancı ve Taşköy olarak açıklandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.