İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

İzcan: "Ülkenin acil değişim ve dönüşüme ihtiyacı var"

İzcan: "Ülkenin acil değişim ve dönüşüme ihtiyacı var"

Birleşik Kıbrıs Partisi Genel Başkanı İzzet İzcan ülkenin içinde bulunduğu ekonomik krizin aşılması ve yönetimde yaşanan zafiyetlerin giderilmesi için kararlı bir duruş gösterilmesinin şart olduğunu vurguladı.

Yayın Tarihi: 06/02/16 11:29
okuma süresi: 2 dak.
İzcan: "Ülkenin acil değişim ve dönüşüme ihtiyacı var"
A- A A+

Sorunların çözümünü sağlayacak ülke koşullarına uygun programların hazırlanmasının gerekli olduğuna vurgu yapan İzcan, " Bugün gelinen aşamada partlamentoda bulunan dört siyasi partinin siyasi duruşlarının birbirinden farkı kalmamıştır. Bu yapı ile ülke sorunlarına çözüm üretmek mümkün değildir. Ülkenin acil değişim ve dönüşüme ihtiyacı vardır. Bu değişim ve dönüşümün bugünkü parlamento yapısıyla sağlanması mümkün değildir" dedi

BKP iflas etmiş bu yapıyı kökten değiştirmeye hazırdır.

Birleşik Kıbrıs Partisi'nin Kıbrıslı türkleri düze çıkaracak değişim ve dönüşümün sağlanacağı program ve projeleri kendi içinde oluşturduğu, yol haritası çizilmesi için tüm kadrolarıyla hazırlandığını vurgulayan İzcan, " Teşhis bellidir. Önemli olan doğru program ve projelerle ülkeyi içinde bulunduğu kaos ortamından kurtarmaktır. BKP iflas etmiş bu yapıyı kökten değiştirmeye hazırdır. Bugünkü hükümet bunu sağlayacak kararlılığa sahip değildir. Esas olan kökten bir değişimin sağlanmasıdır" dedi.

BKP olarak göreve hazırız.

Değişimin sağlanması konusunda vatandaşa da büyük görevler düştüğünün altını çizen BKP Genel Başkanı İzzet İzcan, " İnsanımıza çağrımız bu çürümüş yapının değiştirlmesi için bizlere destek olmalarıdır. Parlamentoda bulunan partiler denenmiş ve bugünkü sistemle sorunları çözemeyecekleri ortaya çıkmıştır. Halkımız bundan sonraki süreçte kökten değişim ve dönüşüm sağlayacak siyasi oluşumları desteklemelidir. BKP olarak göreve hazırız.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.