İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

AKÜN, Vakıflar Bankası'nı ziyaret etti

AKÜN, Vakıflar Bankası'nı ziyaret etti

Akdeniz Karpaz Üniversitesi (AKÜN) Halkla İlişkiler birimi, tanıtımlarını sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 08/02/16 16:25
okuma süresi: 2 dak.
AKÜN, Vakıflar Bankası'nı ziyaret etti
A- A A+

Vakıflar Bankası'na giderek Genel Müdür Yardımcısı Oya Öznergiz ile görüşen ekip, üniversitenin önlisans, lisans ve yüksek lisans programlarını tanıtırken Hukuk Fakültesi'nin, adada ilk ve tek olarak Barolar Birliği'nin yapmış olduğu sınavın altyapısıyla eğitim verdiğini belirtti. Tanıtım sırasında Mutfak Sanatları – Aşçılık önlisans programı dikkat çekerken bölüm tarafından açılan ev hanımlarına ve profesyonel aşçılara yönelik farklı sertifika programları büyük ilgi gördü.

Bununla birlikte Sayın Öznergiz'e, Üniversitenin uygulamaya yönelik eğitim sistemiyle öğrencilerine iş konusunda uzmanlık zemini hazırlandığı aktarıldı. Banka personeline özel indirim yapıldığı vurgulanan görüşmede Üniversitenin akşam saatlerinde çalışanlara özel programların olduğu hatırlatıldı.

Görüşmede Vakıflar Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sayın Öznergiz'in konukseverliği gözden kaçmazken Üniversite tarafından verilen hediyeler beğeni kazandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.