İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Sarıca: "CTP Kurultayı'nın olağanüstü toplanması şart oldu"

Sarıca: "CTP Kurultayı'nın olağanüstü toplanması şart oldu"

Dev-İş eski Genel Başkanı ve CTP eski Milletvekili Hasan Sarıca, sosyal medya üzerinden CTP Kurultayı'nın olağanüstü olarak toplanması gerektiğine dikkat çekti. Sarıca; CTP'nin tüzük ve programlarına alenen ters söylemler içerisinde olduğunu dile getirdi.

Yayın Tarihi: 09/02/16 11:56
okuma süresi: 1 dak.
Sarıca: "CTP Kurultayı'nın olağanüstü toplanması şart oldu"
A- A A+
Kıbrıs Postası - Sosyal Medya

Dev-İş eski Genel Başkanı ve CTP eski Milletvekili Hasan Sarıca, Facebook üzerinden yaptığı değerlendirmede CTP'ye özelleştirme anlayışı nedeniyle sert çıktı. Sarıca, CTP'nin tüzük ve programına açık bir şekilde ters söylem ve politikalar içerisine girdiğine dikkat çekerek, "CTP Kurultayı'nın olağanüstü toplanması şart oluyor" dedi.

Sarıca'nın paylaşımı şöyle:

"CTP KURULTAYI'nın olağanüstü olarak toplanması şart oluyor diye düşünüyorum. CTP'nin Tüzük ve Programı'na alenen ters söylem ve politikalar içerisine giren mevcut hükümetteki özellikle "özelleştirme" anlayışına anladığım kadarı ile ne CTP MYK'sı ne de CTP Parti Meclisi "DUR" diyemiyor. veya durmayanlar hakkında hiçbir şey yapamıyor. Özelleştirme politikalarına ilişkin CTP Kurultayı bir karar alsın ve herkes de ne yapacağını bilsin."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.