İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Gardiyanoğlu, Demirhan ve Yeniceköy örgütlerini ziyaret etti

Gardiyanoğlu, Demirhan ve Yeniceköy örgütlerini ziyaret etti

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu, Demirhan ve Yeniceköy UBP örgütlerini ziyaret ederek, üyelerle toplantı yaptı.

Yayın Tarihi: 10/02/16 15:18
okuma süresi: 2 dak.
Gardiyanoğlu, Demirhan ve Yeniceköy örgütlerini ziyaret etti
A- A A+

UBP'den verilen bilgiye göre, Gardiyanoğlu'na ziyaretlerinde UBP Lefkoşa İlçesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Gençlik Kolları Başkanı Saffet Nadiri eşlik etti.

Sadık Gardiyanoğlu toplantılarda örgüt başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet ederek, köylerin ve köylülerin sorunları hakkında bilgi aldı.

UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, Kıbrıs konusunun çok kritik bir aşamada olduğunu belirterek, "Kıbrıs konusunda olası bir anlaşmada, iki kesimlilik, iki devletlilik, eşit ortaklık ve Anavatanımız Türkiye'nin etkin ve fiili garantörlüğü bizim olmazsa olmazlarımızdır. Bu konuda asla taviz vermeyiz" dedi.

Gardiyanoğlu, UBP'nin kurulduğu günden beri Kıbrıs Türk halkının refahı ve özgürlüğü için mücadelesini sürdürdüğünü, dolayısıyla Kıbrıs Türk halkının özgürlüğüne ve refahına halel getirecek herhangi bir anlaşmanın karşısında olacaklarını kaydetti.

Kıbrıs meselesinde "çok dikkatli, birlik ve dirlik olmaları gerektiğini" ifade eden Gardiyanoğlu, şunları söyledi:

"Şimdi kırgınlık zamanı değildir. Kırgınlıkları geride bırakma ve devletimize sahip çıkma zamanıdır. Aksi takdirde yarım asırdan fazladır Kıbrıs Türkü'nün verdiği mücadele boşa çıkmış olacaktır. Biz UBP olarak bu düşüncedeyiz. Bunun için de partimize şu veya bu nedenle gücenenlere sesleniyorum; Kişiler parti değildir. Kişilere gücenerek partinize küsmeyiniz. Gelin hep birlikte Kıbrıs Türk halkının haklı mücadelesini dünyaya duyurmaya devam edelim."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.