İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Dinçyürek: "Hükümet beceriksizlikle sütü çöpe, suyu da denize döküyor"

Dinçyürek: "Hükümet beceriksizlikle sütü çöpe, suyu da denize döküyor"

Tarım Doğal Kaynaklar ve Gıda Bakanı Erkut Şahali, suyun devlet tarafından yönetilecek ve kontrol edileceğini söyledi. Şahali, "Su devlet tarafından yönetilecek, kontrol edilecek. Hem yerel, hem Türkiye'den gelen su. Anlaşmada yer alan 'idare', Su İşleri'dir. Temel yaklaşım verimli bir işletme yaratılmasıdır. Yatırımlarda halkın her noktada suyu kullanması amaçlanıyor" dedi.

Yayın Tarihi: 11/02/16 13:46
okuma süresi: 2 dak.
Dinçyürek: "Hükümet beceriksizlikle sütü çöpe, suyu da denize döküyor"
A- A A+

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu bugün Meclis Başkan Vekili Hüseyin Alanlı başkanlığında saat 10.30'da toplandı. Toplantının gündeminde "Banka Kartları ve Kredi Kartları (Değişiklik) Yasa Tasarısı" ile "Yabancıların Çalışma İzinleri (Değişiklik) Yasa Tasarısı" bulunuyor. Milletvekillerinin güncel konuşmalarına da olanak verilecek toplantıda, sorular bölümü de yer alacak.

Onaya sunuşlarda, Demokrat Parti Ulusal Güçler'in (DP-UG), Anayasa, Meclis İç Tüzüğü Siyasal Partiler Yasası Seçim ve Halk Oylaması Yasaları için kurulan komitede görevli DP-UG Milletvekili Mustafa Arabacıoğlu yerine Serdar Denktaş'ı görevlendirmesine ilişkin kararı genel kurulda oybirliğiyle kabul edildi.

Genel Kurul'da komitelerinde onaylanan yasa tasarılarının genel kurulda görüşülmesi de oybirliği ile onaylandı.

DİNÇYÜREK, SU VE SÜT KONUSUNA DEĞİNDİ

DP-UG Milletvekili Hakan Dinçyürek, genel kurulda söz alarak, su ve süt konusuna değindi.

Dinçyürek, hükümetin su konusunda Türkiye'de yaptığı görüşmelerle ilgili tartışmaların sürdüğünü, bu kapsamda Meclis'in bilgilendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Hakan Dinçyürek, su konusunda bir çok açıklama ve duyum olduğunu ancak Meclis'in de doğru bir şekilde bilgilendirilmesi gerektiğini belirterek, hükümeti eleştirdi.

Süt konusunda da "çöpe boşaltıldığı" duyumları olduğunu, bunun da sütün kayıt altına alındıkdan sonra yapılmasının "beceriksizlik" olduğunu savunan Dinçyürek, hükümetten açıklama yapılmasını istedi.

Dinçyürek, "Hükümetin beceriksizlikle sütü çöpe, suyu da denize döktüğünü" savunarak, açıklama yapılması gerektiğini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.