İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Denktaş, kaybedilen zamanı "ciddiyetsizlik" olarak niteledi

Denktaş, kaybedilen zamanı "ciddiyetsizlik" olarak niteledi

DP-UG Milletvekili Serdar Denktaş da, "madem bu konuda anlaşma var neden açıklanmadığını ve zaman kaybedildiğini" sorarak, bir an önce ne yapılacağının açıklanmasını istedi. Denktaş, kaybedilen zamanı "ciddiyetsizlik" olarak niteledi.

Yayın Tarihi: 11/02/16 13:50
okuma süresi: 2 dak.
Denktaş, kaybedilen zamanı "ciddiyetsizlik" olarak niteledi
A- A A+

Denktaş, süt ve suyun denize döküleceğine, "şebekeye verilmesini ve vatandaşın süt banyosu yapmasını" esprili bir dille isteyerek, "Pazar yok" demenin kabul edilemeyeceğini, yeni pazarlar aranmasını ve teşviğin de buna verilmesini talep etti.

ANGOLEMLİ

TDP Milletvekili Hüseyin Angolemli de, iç tüzüğe göre söz almada yaşanan tartışmaya değindiği konuşmasında, bu konuda bir eşitlik getirilmesini ve tüzüğün herkese aynı şekilde uygulanmasını istedi.

Çakıcı da, üsul hakkında söz alarak, iç tüzükteki 62. maddenin acil konularla ilgili 5 dakikalık söz alınması için düzenlendiğini ifade ederek, bu konudaki düzenlemenin amaçlarını anlattı.

UBP Milletvekili Ahmet Kaşif de, bu konunun 62. Madde kapsamında değil, genel oturumla yapılması gerektiğine işaret ederek, eleştirilerde bulundu. Kaşif, iç tüzükte konuşma süresi ve verilen yetkilere dikkat çekerek, bu konuda yapılan tartışmaların ancak güncel konuşma veya sonrasında yapılacak konuşmalarda yapılması gerektiğini kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.