İÇ HABERLER
okuma süresi: 4 dak.

Akpınar, Kuzey Kıbrıs Mezunlar Vakfı yöneticilerini kabul etti

Akpınar, Kuzey Kıbrıs Mezunlar Vakfı yöneticilerini kabul etti

Kuzey Kıbrıs Mezunlar Vakfı (KKMV) Genel Koordinatörü Müjdat Çaroğlu, GAÜ Birlik Başkanı ve Koordinatör Banu Türkel, Girne Amerikan Üniversitesi'ni ziyaret ederek GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar'la görüştü.

Yayın Tarihi: 11/02/16 15:15
okuma süresi: 4 dak.
Akpınar, Kuzey Kıbrıs Mezunlar Vakfı yöneticilerini kabul etti
A- A A+

GAÜ '93 mezunu Banu Türkel'in Vakıf Koordinatörü olarak görev aldığı Kuzey Kıbrıs Mezunlar Vakfı'nın ziyaretinde, Vakfın kurulumu, hedefleri ve Girne Amerikan Üniversitesi'nin de dahil olacağı Kıbrıs'tan mezun öğrencileri ilgilendiren projeler konusu konuşuldu.

GAÜ Mezunlar ve Kariyer Merkezi Sorumlusu Merve Kurtuluş'un da eşlik ettiği toplantıda, Girne Amerikan Üniversitesi hakkında detaylı bilgiler verildi.

Akpınar "Tüm desteğim sizinle"

Görüşmede ele alınan konuşmaların ardından söz alan Serhat Akpınar "Girne Amerikan Üniversitesi ve Kıbrıs Üniversiteler Birliği olarak tüm desteğim ile yanınızda olacağımın altını çizmek isterim" diyerek şunları söyledi:

"Bugün, eski mezunumuz ve adada ki yükseköğretimin genel olarak her düzeyde yansıtılması ve kabulü ile ilgili çok güzel bir oluşum ile tarafımıza geldi, tüm mezunlarımızı hatta adada ki tüm üniversitelerin mezunlarını kucaklayacak bir yaklaşım ile geldiler, vakfın oluşumunu gerçekleştirdiler, burada farklı bir heyecan vardı bugün, tüm üniversitelerden mezunlarımız vardı ve bizlerin bu denli güçlü bir yapıyı oluşturmamamız ve bunları bizim mezunlarımızın oluşturması da bizlere bir ders niteliğindeydi"

Banu Türkel

GAÜ Birlik Başkanı ve Koordinatör Banu Türkel de yaptığı konuşmada "Ada'ya farklı bir misyon ile gelmem ve GAÜ'nün Birlik Başkanı olarak bu platformda bulunmak, üniversitemi temsil noktasında olmakla farklı bir misyon yükleniyorum. Bizler 6 üniversitenin mezunları ile bir aidiyet duygusu ile yola çıktık ve kendi adıma Girne Amerikan Üniversitesi'ni temsil etmek ve bu anlamda da üniversitemin yanımızda olması ve Sayın Serhat Akpınar'ın bizleri kabulü ve destekleri için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Müjdat Çaroğlu

KKMV Genel Koordinatörü Müjdat Çaroğlu da yaptığı konuşmada GAÜ Kurucu Rektörü Serhat Akpınar'a teşekkür ederek "Çok güzel bir toplantı ve verimli geçen bir süre içinde kendisinin de destekleri ile çok daha ileri noktalara bu sürecin taşınacağına olan inancımız sonsuz" dedi.

4 gündür Kıbrıs'ta olduklarını, bakanlar ve üniversiteleri ziyaret ettiklerini söyleyen Müjdat Çaroğlu "Vakfımızı ve projelerimizi anlatmak istedik. Sayın Serhat Akpınar'ın kendi kurmuş olduğu Vakıflar ile de aynı zamanda işbirliği içinde ve uluslararası arenalarda Kıbrıs'ın temsiliyetini çok daha güçlendirmek adına çok güzel çalışmalar yapılacağını düşünüyorum" diyerek şunları kaydetti:

"GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar'ın sözleri bizleri çok güçlendirdi. Birlik başkanımızın da GAÜ mezunu olması ve sayın Akpınar'ın kendisini kucaklaması ve desteklemesi DAÜ mezunu olarak beni çok mutlu etti, her üniversitenin kendi mezununa aynı kapıları açması gerektiğini düşünüyorum. Burada bulunmaktan Kıbrıs'ta bu temasları sürdürüyor olmaktan dolayı da ayrıca mutluluk duyuyorum"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.