İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

LTB - Telsim işbirliğinde, Sevgililer Günü Bazaar'ı kuruluyor

LTB - Telsim işbirliğinde, Sevgililer Günü Bazaar'ı kuruluyor

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ve Telsim işbiliğinde 12 Şubat Cuma günü Lefkoşa Kumsal Park'ta Sevgililer Günü Bazaar'ı kuruluyor.

Yayın Tarihi: 11/02/16 15:28
okuma süresi: 2 dak.
LTB - Telsim işbirliğinde, Sevgililer Günü Bazaar'ı kuruluyor
A- A A+

Etkinlik kapsamında, birçok ürünün satışının yapılacağı standlarda, sevgililer günü için özel hediye arayanlara alternatif seçenekler sunulacak. 14.00-18.00 saatleri arasında açık olacak Bazaar'da ayrıca ziyaretçiler, müzik ve dans gösterileri eşliğinde vakit geçirme şansı bulacak.

Konser ve dans

LTB ile Telsim işbiliği'nde kurulan Sevgililer Günü Bazaar'ından alış veriş yapanlar aynı zamanda Lefkoşa Belediyesi Latin Orkestrası'nın konserini dinleme ve Tango Siempre Dans ve Sosyal Aktivite Derneği ile Akdeniz Tango Akademisi'nin dans gösterilerini izleme şansı bulacak.

Yer alacak standlar

Sevgililer Günü Bazaarı'nda Telsim Önce Kadın üyelerinin standlarının yanısıra, Telsim hediye kabini etkinlikleri, parfümeri ve makyaj ürünleri, takı, çiçek, bijuteri, hediyelik sabun, kişiye özel fotograf çekimi, çikolata, kitap, karikatür çizimi, tarot falı ve kına dövmenin yanında, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği, Kanser Hastaları Yardım Derneği ve Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı'nın da standları yer alacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.