İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Harmancı: "Kapitülasyon metnine direneceğiz"

Harmancı: "Kapitülasyon metnine direneceğiz"

"Bizden icabında kalitesiz suyu, kaliteli fiyata satmamız söyleniyor" diyen LTB Başkanı Harmancı, dört Bakanın Ankara'da yaptığı Su konusundaki temasların ardından ortaya çıkan anlaşma metnini "kapitülasyon metni" olarak tanımladı ve imzalanmaması noktasında önceliklerinin "mücadele etmek" olduğunu dile getirdi.

Yayın Tarihi: 13/02/16 09:30
okuma süresi: 2 dak.
Harmancı: "Kapitülasyon metnine direneceğiz"
A- A A+
Kıbrıs Postası - Vatan Mehmet

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı (LTB) Başkanı Harmancı, dört Bakanın Ankara'da yaptığı Su konusundaki temasların ardından ortaya çıkan anlaşma metnini "kapitülasyon metni" olarak tanımladı ve söz konusu metnin imzalanmaması noktasında önceliklerinin "mücadele etmek" olduğunu dile getirdi.

Kıbrıs Postası'na değerlendiren LTB Başkanı Harmancı, partisi TDP'nin de vermiş olduğu parti meclisi kararını hatırlatarak "bizden icabında kalitesiz suyu, kaliteli fiyata satmamız söyleniyor. Bu zorunlu kılınıyor" diye konuştu.

Mehmet Harmancı, söz konusu dayatmanın "vatandaşı belediyelere karşı kışkırtmak" olduğunu dile getirdi.

Başkan Harmancı, LTB Belediye Meclisindeki genel görünüm hakkında ise "belediye meclisinde de ağırlık benim gördüğüm bunun reddi yönündedir" ifadelerini kullandı.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, "peki imzalanırsa istifayı düşünür müsünüz?" sorusuna ise "belediye meclisi düşüncemden farklı bir karar üretirse o gün düşünürüz. Bizim önceliğimiz bu kapitülasyon metninin imzalanmaması için direnmek ve mücadele etmektir" şeklinde yanıtladı.

Harmancı, hükümetteki koalisyon ortaklarından UBP'nin doğası gereği "özelleştirme taraftarı" olduğunun bilindiğini ancak CTP'nin de yüzde yetmiş beşinin kendisi gibi düşündüğünü iddia etti.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.