İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

CTP Parti Meclisi'nden su konusunda karar çıkmadı

CTP Parti Meclisi'nden su konusunda karar çıkmadı

22 üyenin yazılı talebi üzerine su gündemiyle olağanüstü toplanan ve yaklaşık 5 saat süren CTP Parti Meclisi'nden su konusunda karar çıkmadı.

Yayın Tarihi: 13/02/16 19:35
okuma süresi: 1 dak.
CTP Parti Meclisi'nden su konusunda karar çıkmadı
A- A A+

Kıbrıs Postası - Meryem Ekinci

CTP Parti Meclisi, 22 üyenin yazılı talebi üzerine su gündemiyle olağanüstü toplandı. CTP MYK toplantısının ardından saat 14.30 sıralarında CTP PM toplantısı başladı. Yaklaşık 5 saat süren toplantının ardından açıklama yapan Mehmet Ali Talat, "Karar üretmek için toplanmamıştık. Bakanlarımızı bilgilendirdik. Niyetimiz temiz suyu vatandaşlarımıza ulaştırmaktır" dedi.

Toplantı devam ederken Maliye Bakanı Birikim Özgür, Salih İzbul, Özkan Yorgancıoğlu ve Oktay Kayalp toplantıdan ayrıldı... İlk toplantıyı saat 12.20 sıralarında CTP MYK yaptı. Toplantıya Başbakan Ömer Kalyoncu ile partinin bakanları, milletvekilleri ve belediye başkanları da katıldı. CTP MYK'sı da PM toplantısı öncesinde değerlendirme yaptı. Öte yandan Parti Meclisi üyesi Özkan Yorgancıoğlu ise kısa süre önce "Rahatsızlığı" nedeniyle toplantıdan ayrıldı...

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.