İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Serdaroğlu: "Eşimin kürtaj olayıyla ilgisi yok"

Serdaroğlu: "Eşimin kürtaj olayıyla ilgisi yok"

Yasa dışı kürtaj olayıyla ilgili tutuklanan Anestezi Uzmanı Dr. Rasiha Serdaroğlu'nun eşi, UBP Milletvekili Ergün Serdaroğlu yaptığı açıklamasında eşinin olayla ilgisi olmadığı kaydetti.

Yayın Tarihi: 01/03/16 08:22
okuma süresi: 2 dak.
Serdaroğlu: "Eşimin kürtaj olayıyla ilgisi yok"
A- A A+

Yenidüzen Gazetesi'ne konuşan milletvekili Ergün Serdaroğlu, Anestezi Uzmanı eşi Rasiha Serdaroğlu'nun olayla bir bilgisinin bulunmadığını savunarak, "Eşimin suçu yok, hiç bir şey tespit edilmedi" dedi.

Toplumda eşinin sağlık durumu ile ilgili "yukarıdan baskı geldi" diye eleştiri yapıldığını da söyleyen Serdaroğlu, böyle bir şeyin söz konusu olmadığını, eşinin sağlık durumunun ciddi olduğunu belirtti.

Serdaroğlu, eşinin yaklaşık 1.5 yıldır Ada Hospital'e gitmediğini, sadece hastane listesinde adı bulunduğunu hatta söz konusu listeden adının çıkarılmasını istediklerini de kaydetti.

Eşinin daha önce kalp sorunu yaşadığı ve tedavi için Ankara'ya gittiklerini ifade eden Serdaroğlu, şu anda büyük stres yaşadığını ve bu sabah anjiyo olacağını aktardı.

Serdaroğlu, eşinin hiçbir kürtaj olayında bulunmadığını, zaten çağrılmadığını, çağrılmış olsa dahi bu işlemi gerçekleştirmeyeceğini sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.