İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Tatar: "Merkezi Cezaevi'nin koşulları kötü"

Tatar: "Merkezi Cezaevi'nin koşulları kötü"

DP UG milletvekili Fikri Ataoğlu, "Yasa çalışması devam ederken farklı görüşleri olan arkadaşlar keşke bu görüşleri komiteye iletseydi" dedi.

Yayın Tarihi: 21/03/16 16:28
okuma süresi: 1 dak.
Tatar: "Merkezi Cezaevi'nin koşulları kötü"
A- A A+

Komitenin üyesi olduğunu söyleyen Ataoğlu, öneride eksiklik olduğunu söyleyen vekillerin herhangi bir öneri sunmadığını söyledi.

Ataoğlu, "Yasanın bir an önce oy birliğiyle geçmesi arzusundayım. Eksiklikler varsa, bunların giderilmesi için çalışma yapılır" şeklinde konuştu.

TATAR

UBP milletvekili Ersin Tatar ise Meclis Genel Kurulu'nda söz alarak yasa önerisi konusunda değerlendirmede bulundu.

Tatar, "Uyuşturucunun ticaretini yapanlara devletin tepkisinin sert olması gerek. Okullara kadar inen uyuşturucu KKTC'ye yakışmıyor" dedi.

"Yasanın doğru olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuşan Tatar, "Bu iş burada bitmez. Bu işten çıkar sağlayanlar oldukça devam edecek. Polise, ilgili kurum ve kuruluşa uyuşturucunun önlenmesi konusunda büyük görevler düşüyor" şeklinde konuştu.

Tatar, konuşmasında Merkezi Cezaevi'nin koşullarının da kötü olduğuna değindi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.