İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Akansoy: "Kefaletle serbest bırakılmak için 'şeherli' mi olmak gerekir?"

Akansoy: "Kefaletle serbest bırakılmak için 'şeherli' mi olmak gerekir?"

İçişleri ve Çalışma Bakanı Asım Akansoy, DEM-YAK ve 'gebeliği yasadışı sonlandırma' olayları ile ilgili zanlıların kefalet ve teminat şartları ile serbest bırakılmalarının ardından Dipkarpaz'da 'izinsiz yapıları' bulunduğu gerekçesiyle yargılanan Burhan Kalın ve Gültekin Erdoğan'ın cezaevinde tutulmasını eleştirdi. Akansoy, "Tekin ve Burhan'ın da kefaletle serbest bırakılmaları için "şeherli" mi olmaları gerekirdi?" diye sordu.

Yayın Tarihi: 12/04/16 11:00
okuma süresi: 1 dak.
Akansoy: "Kefaletle serbest bırakılmak için 'şeherli' mi olmak gerekir?"
A- A A+
Kıbrıs Postası – Filiz Seyis

İçişleri ve Çalışma Bakanı Asım Akansoy, DEM-YAK Skandalı çerçevesinde gözaltına alınan 3 zanlının ve 'gebeliği yasadışı sonlandırma' olayı ile ilgili 6 zanlının kefalet ve teminat şartları ile serbest bırakılmalarının ardından Dipkarpaz Altınkumsal'da 'izinsiz yapıları' bulunduğu gerekçesiyle yargılanan Burhan Kalın ve Gültekin Erdoğan'ın cezaevinde tutulmasını eleştirdi. Akansoy, "Tekin ve Burhan'ın da kefaletle serbest bırakılmaları için "şeherli" mi olmaları gerekirdi?" diye sordu.

Olaya kişisel sosyal medya hesabından tepki gösteren Akansoy'un paylaşımı şöyle:

"Tekin ve Burhan'ın da kefaletle serbest bırakılmaları için 'şeherli' mi olmaları gerekirdi ? Böyle adalet olmaz! Yazıklar olsun,utanıyorum."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.