İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Göçmenköy Şah Fırını'ndan örnek davranış; Harmancı'dan tebrik!

Göçmenköy Şah Fırını'ndan örnek davranış; Harmancı'dan tebrik!

Göçmenköy Şah Fırını toplum sağlığını ön planda tutarak, sorumluluk gereği vatandaşı uyardı. Şah Fırını adına Olgun Şah, un eleme makinesinde yaşanan teknik arıza nedeniyle metal bir aksamın hamura karışma ihtimalini dikkate alarak, ürünleri toplattıklarını açıkladı ve vatandaşı bugün imal edilen uzun ekmekleri ve sandviç ekmeğini tüketmemeleri ve işletmeye iade etmeleri konusunda uyardı. LTB Başkanı Mehmet Harmancı ise sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Göçmenköy Şah Fırını'nın sorumlu üreticilik örneği gösterdiğinin altını çizerek, "Bazı firmalar takdiri hak ediyor" dedi.

Yayın Tarihi: 25/04/16 12:23
okuma süresi: 3 dak.
Göçmenköy Şah Fırını'ndan örnek davranış; Harmancı'dan tebrik!
A- A A+

Önemli bir sorumluluk gösteren Göçmenköy Şah Fırını, halkı bugün imal edilen ürünleri tüketmemeleri ve işletmeye iade etmeleri konusunda uyardı. Nedeni ise un eleme makinesinde yaşanan teknik arıza sonucunda metal bir aksamın parçalanarak hamura karışma olasılığının yarattığı risk.

ÜRÜNLER TOPLATILDI, LTB BİLGİLENDİRİLDİ

Göçmenköy Şah Fırını adına Olgun Şah imzasıyla yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Bugün (25.04.16) ekmek imalat tesisimizde un eleme makinesinde yaşanan teknik bir arızadan dolayı metal bir aksamın parçalanarak hamura karışmı olma riski olabileceği sebebiyle, müşterilerimize olan saygımız gereği, bazı ürünlerimiz satış noktalarımızdan firmamız tarafından toplanmıştır.

Konu ile ilgili Lefkoşa Türk Belediyesi ile gerekli istişare ve işbirliği sağlanmıştır.

Ancak 25.04.2016 üretim tarihli uzun ekmek ve sandviç ekmeği satın almış olan müşterilerimizn ekmekleri tüketmemeleri ve işletmemize iade etmelerinin gıda güvenliği açısından gerekli odluğunu belirtir; yaşanan bu sorundan dolayı tüm müşterilerimizden özür dileriz.

Gerekli tebirler tarafımızdan alınmış olup, yarından itibaren normal servisimize geçeceğimizi tüm müşterilerimize saygı ile duyururuz."

HARMANCI: "BAZI FİRMALAR TAKDİRİ HAK EDİYOR"

Öte yandan LTB Başkanı Mehmet Harmancı sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Göçmenköy Şah Fırını'nın sorumlu üreticilik örneği gösterdiğinin altını çizerek, "Bazı firmalar takdiri hak ediyor" dedi.

Harmancı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Bazı firmalar takidiri hak ediyor. Nasıl ki yanlış uygulamaları isim verip deşifre ediyoruz doğru uygulamaları da göstermek zorundayız. Bugün imalathanesinde çıkan bir aksaklık sonucu yaşanan problemden dolayı Göçmenköy Şah Fırını sorumlu bir üreticilik örneği göstermiş ve hem kamuoyunu hem de belediyemizi bilgilendirerek ürünlerin piyasadan toplatılmasına ve yurttaşlara gereken uyarıların yapılmasını sağlamıştır."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.